Jag finns för dig när det gäller att utveckla organisationen eller få stöd att ta ditt ledarskap vidare, nå de där målen, bygga ditt team och få medarbetarna att dra åt samma håll.

Du får en extern ledningskollega och ett personligt anpassat ledarstöd som ger dig en möjlighet att utvecklas utifrån dina egna unika förutsättningar och som stöttar dig i de utmaningar just du står inför i din organisation. 

Därmed kan du i förlängningen få frigjord tid, minskade kostnader för sjukfrånvaro och lägre personalomsättning, en lugnare vardag och ett tryggare ledarskap i en välmående organisation!

Ring mig redan idag så pratar vi vidare om dig och dina behov 070 — 720 56 40 eller klicka här för att skriva ett mail till [email protected]


Nuläge

• Har du funderat på hur du ska ta ditt ledarskap vidare?

• Känner du att du ibland funderar över saker som borde vara självklara i din roll?

• Har du mängder av tankar om hur du ska nå de där målen, bygga teamet och få folk att dra åt samma håll?

Vad kostar det dig att inte göra något åt det?

Nyläge

• Du har större kontroll på ditt ledarskap

• Du ser klarare vad som hjälper dig och vad som stjälper dig

• Du har klarare tankar kring dina mål, hur du ska få ditt team att optimera sina prestationer samt får folk att följa dig mot nya höjder

Du har investerat i dig själv och din verksamhet och skapat nya lösningar på gamla problem.


"Har du funderat på hur du ska ta ditt ledarskap vidare? Känner du ibland att du funderar över saker som borde vara självklara i din roll? Har du mängder av tankar kring hur du ska nå de där målen, bygga teamet, få folk att dra åt samma håll? Marie är en av de mer prestigelösa, drivande och snabbtänkta människorna jag haft förmånen att jobba med och jag kan inte nog betona hur stor skillnad hennes input gjort. Jag rekommenderar hennes tjänster till dig som har funderingar kring ditt ledarskap, ditt läge i karriären eller snart sagt det mesta." Benny Kedén, Executive Volvo GTO

Du är som chef och ledare ganska ensam och behöver få lufta interna saker med en extern samtalspartner. Jag utgår i mitt arbete med dig utifrån att att du blir en bättre chef när du själv blir sedd och hörd och att du behöver få landa i dig själv för att på bästa sätt kunna styra upp ditt chefskap. 

Jag hjälper dig som chef och ledare att bli den bästa versionen av dig själv så att du kan bli den ledare du själv vill ha. 

Även den minsta förändring kan ge stora resultat- se bara på det lutande tornet i Pisa som helt förändrade sin riktning efter bara 5 graders felaktighet i grundfundamentet!

Våra samtal är naturligtvis konfidentiella och vi bestämmer omfattningen tillsammans. Jag finns där så länge du behöver mig.

Jag erbjuder olika paketlösningar för samtal samt workshops för hela din ledningsgrupp, kontakta mig för mer information.

Boka tid direkt i kalendariet ovan. Jag återkommer innan mötet med detaljer. Faktura skickas direkt efter mötet.

Det finstilta finner du här http://marienordstrom.se/personuppgifter/

www.marienordstrom.se

[email protected]

Connecta gärna på LinkedIn


Marie Nordström

Brainglobe AB

Vasaplatsen 3

411 26 GÖTEBORG

070 720 5640

[email protected]

www.marienordstrom.se